Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal del Baix Ebre col·labora amb la Cambra de Comerç per impulsar el comerç electrònic

Imatge
 
El Consell Comarcal del Baix Ebre col·labora amb la Cambra de Comerç per impulsar el comerç electrònic
14/12/2020

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, i el president de la Cambra de Comerç de Tortosa, Francesc Faiges, han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de fomentar l’adaptabilitat del màxim nombre d’empreses al comerç electrònic i digital.  L’impacte de la pandèmia de la Covid-19 en el teixit empresarial ha provocat que les empreses hagin de buscar altres models de promoció del producte i, en aquest sentit, la tecnologia és la seua gran aliada. “És necessari que des de les entitats públiques promovem aquelles iniciatives que donen suport a les empreses que aposten pel comerç electrònic com a valor”, ha manifestat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura.

Per la seua banda, la Cambra de Comerç de Tortosa, juntament amb altres cambres de la demarcació, impulsa el projecte ‘Que cap empresa Tanqui’, un projecte que aposta per la transformació digital i la sostenibilitat en tots els àmbits de la reactivació econòmica de les Terres de l’Ebre.

Quant a les accions que es posaran en marxa en el marc del conveni entre el Consell Comarcal i la Cambra de Comerç s’inclou el servei d’assessorament individual i multidisciplinari; la informació, tramitació i acompanyament per aconseguir programes europeus i altres ajuts; facilitar nous productes tecnològics i serveis per incrementar la productivitat i reduir els costos i  la transformació digital.

Pel que fa a la col·laboració econòmica del Consell Comarcal del Baix Ebre amb el projecte ‘Que cap empresa Tanqui’ serà de 4.000 euros.