Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal del Baix Ebre constata la millora del servei de menjador que gestiona i la qualitat dels àpats

Imatge
 
Imatge
 
Imatge
 
Imatge
 
Imatge
 
El Consell Comarcal del Baix Ebre constata la millora del servei de menjador que gestiona i la qualitat dels àpats
La presidenta comarcal s'ha reunit amb els equips directius de les escoles de la Mercè i Remolins on es gestiona el servei de menjador
22/03/2018

La presidenta del Consell Comarcal del Baix Ebre, Sandra Zaragoza, ha realitzat una visita a l'Escola Remolins de Tortosa per completar les reunions que ha mantingut amb els equips directius dels centres en els quals la institució comarcal gestiona el servei de menjador. Es tracta de conèixer in situ la qualitat del servei que es presta, especialment dels àpats que mengen els escolars, i saber que n'opinen els equips directius.

L'ens comarcal gestiona els menjadors de les escoles tortosines de Remolins i la Mercè on aquest curs 2017/18 es preveuen repartir un total 11.500 menús, subministrament que es va adjudicar a l'empresa Gatronoevents Selectes, SL. Des de setembre passat, el Consell Comarcal del Baix Ebre ha assumit directament el monitoratge dels menjadors escolars que administra aconseguint millorar la gestió i la qualitat del servei. A l'escola de Remolins, l'atenció dels escolars va a càrrec de dues monitores de menjador i una emplatadora, contractades directament pel Consell Comarcal, a diferència de cursos anteriors en què aquest servei d'atenció el prestava també la mateixa empresa adjudicatària del càtering.

Sandra Zaragoza, que ha estat acompanyada per la presidenta de la Comissió d'Ensenyament, Cultura, Joventut i Esports, Elisabet Zapater, el conseller comarcal d'Ensenyament, Josep Codorniu i tècniques de l'ens, s'ha entrevistat amb la directora del centre, Eugènia Vela, i ha compartit dinar amb els escolars.