Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal del Baix Ebre contracta cinc joves en el marc del programa 'Joves en Pràctiques'

Imatge
 
El Consell Comarcal del Baix Ebre contracta cinc joves en el marc del programa 'Joves en Pràctiques'
Aquesta iniciativa impulsada pel SOC promou la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries de la Garantia Juvenil
06/11/2018

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha contractat per un període de sis mesos cinc joves en el marc del programa 'Joves en Pràctiques', subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya a través del Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu.

Aquesta iniciativa promou la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del programa de Garantia Juvenil, amb l'objectiu de millorar la seva ocupabilitat amb l'adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

La presidenta del Consell Comarcal del Baix Ebre, Sandra Zaragoza, els ha donat avui la benvinguda i els ha animat a aprofitar aquesta primera experiència laboral en el món de l'Administració pública.

Les cinc persones contractades pel Consell Comarcal són tres administratius i dos auxiliars administratius,   que desenvoluparan la seva activitat laboral en les àrees de Consum, Ensenyament, Habitatge i Activació Econòmica.