Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal del Baix Ebre i la Cambra de Comerç de Tortosa presenten el nou MINI MBA

Imatge
 
El Consell Comarcal del Baix Ebre i la Cambra de Comerç de Tortosa presenten el nou MINI MBA
22/09/2011

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, i el gerent de la Cambra de Comerç de Tortosa, Francesc Minguell, han presentat el curs Mini MBA, Business Essentials, que tindrà lloc al Consell Comarcal durant les pròximes setmanes.

Soler ha destacat que “iniciatives com aquesta posen en relleu l’aposta del Consell Comarcal i la Cambra de Comerç de Tortosa per la dinamització econòmica del territori a través de la formació de les persones que desenvolupen responsabilitats a les respectives empreses”. Soler ha volgut remarcar que “el nou Mini MBA és una aposta innovadora al territori català i és un bona forma d’incentivar i motivar les persones vinculades a l’empresa cap a accions formatives de tercer cicle”. Per la seva banda, Minguell, ha apuntat que “l’objectiu d’organitzar aquest curs és continuar oferint formació continuada als empresaris per a poder prendre les millors decisions per a la seva empresa en l’actual conjuntura econòmica”.

El Mini MBA: Business Essentials és un curs intensiu d’extensió universitària de la Universitat Rovira i Virgili que està organitzat conjuntament pel Consell Comarcal del Baix Ebre i per la Cambra de Comerç de Tortosa mitjançant l’Escola de Negocis per Empresaris del Baix Ebre (ENPE) i que compta amb la col·laboració de BANKIA. Aquesta iniciativa té com a finalitat proveir una base de coneixements sòlida i integrada de quatre àrees fonamentals de qualsevol organització: gerència, persones, finances i màrqueting.

Aquest curs s’emmarca amb l’acord de col·laboració signat pel Consell Comarcal del Baix Ebre i per la Cambra de Comerç de Tortosa. Un acord que té com a objecte facilitar el naixement de nous projectes empresarials i contribuir al desenvolupament socioeconòmic del territori i al foment de l’ús i aplicació de les noves tecnologies al mon empresarial.