Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal del Baix Ebre posa en marxa el Servei d’Orientació i Acompanyament Familiar

Imatge
 
El Consell Comarcal del Baix Ebre posa en marxa el Servei d’Orientació i Acompanyament Familiar
L'atenció a les persones interessades es farà en dimecres de 9 a 13 hores, però cal demanar cita prèvia
15/01/2018

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha posat en marxa el Servei d'Orientació i Acompanyament Familiar (SOAF) amb l'objectiu de potenciar les habilitats parentals mitjançant mesures d’orientació i suport específic davant situacions de conflicte familiar, dificultats psicosocials, risc d’exclusió social, i dinàmiques que no afavoreixin l’estabilitat i el benestar del sí de la família.

Aquest servei està finaçat pel Departament de Trebal, Afers Socials i famílies de la Generalitat de Catalunya i promogut per la Fundació Gentis. Les persones del Baix Ebre interessades han de demanar cita prèvia trucant al 680975331. L'horari d'atenció s'ha programat en dimecres de 9 a 13 hores.

El SOAF és un servei que ofereix atenció, suport i orientació a les famílies amb la finalitat d'acompanyar-les en la millora del seu benestar personal i familiar. La prestació va a càrrec d'un equip multidisciplinar que rep demandes directes de les famílies interessades i per derivació d'altres equips professionals que estan treballant de forma complementària i pròxima.

El SOAF ofereix diverses iniciatives per acomplir el seu objectiu: tallers d'orientació educativa per a pares i mares, espais de participació i intercanvi d'experiències, suport en situacions familiars complexes, orientació i acompanyament en la recerca de recursos, tallers per enfortir les competències parentals i experiències en parentalitat positiva en les diferents etapes del cicle vital dels infants i adolescents, entre altres.