Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal i el Viver Baix Ebre Innova participen en el Fòrum de l'Ocupació Universitària de la URV

Imatge
 
Imatge
 
Imatge
 
Imatge
 
El Consell Comarcal i el Viver Baix Ebre Innova participen en el Fòrum de l'Ocupació Universitària de la URV
Aquesta iniciativa del Campus de l'Ebre té com a objectiu facilitar la incorporació laboral dels joves universitaris
11/05/2017

El Consell Comarcal del Baix Ebre i el Viver d'Empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova participen avui en el Fòrum de l'Ocupació Universitària, que se celebra fins a les 17.00 hores al Campus de l'Ebre de la Universitat Rovira i Virgili. El vicepresident de l'ens comarcal Enric Roig ha assistit a l'acte inaugural que ha tingut lloc aquest matí a la seu universitària. "Amb la nostra presència volem donar a conèixer també als estudiants i antics alumnes de la URV les possibilitats d'ocupació laboral que els hi podem oferir des d'una institució com la del Consell Comarcal del Baix Ebre", ha indicat Enric Roig.

Des de l'estand del Consell Comarcal i Baix Ebre Innova s'informa als universitaris dels serveis que ofereix actualment l'àrea d'Activació Econòmica i Ocupació, especialment aquells relacionats amb l'activitat emprenedora, suport a la creació d'empreses o acompanyament en la recerca d'ocupació, entre altres.

El Fòrum de l'Ocupació Universitària és una fira d'empreses i entitats, organitzada per la URV amb l'objectiu de facilitar la inserció laboral dels seus alumnes. Mitjançant la presència física d'empreses a la universitat, el Fòrum esdevé el punt de trobada més important entre els universitaris i els ocupadors. El Fòrum està adreçat a tots els estudiants i antics alumnes de la URV. L'accés és lliure.