Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell del Baix Ebre col·labora amb la iniciativa formativa UNED Sènior adreçada als majors de 55 anys

Imatge
 
El Consell del Baix Ebre col·labora amb la iniciativa formativa UNED Sènior adreçada als majors de 55 anys
La institució comarcal becarà els alumnes per tercer any consecutiu amb l'objectiu de finançar-los-hi els cost de la matrícula
16/03/2018

La presidenta del Consell Comarcal del Baix Ebre, Sandra Zaragoza, i el director del Centre Associat de la UNED a Tortosa, Josep Maria Franquet, han signat avui un conveni de col·laboració en representació d’ambdues institucions per  fomentar l’accés a la cultura i el coneixement de les persones majors de 55 anys. Aquest és el tercer any que se signa aquest conveni de col·laboració entre ambdues institucions.

El conveni  estableix que l’ens comarcal col·laborarà amb la iniciativa denominada UNED Sènior, un programa formatiu adreçat a majors de 55 anys que inclou temes d’actualitat i estratègies de desenvolupament personal. En aquest sentit, el  Consell Comarcal becarà els alumnes d’UNED Sènior per contribuir a finançar-los-hi el cost de la matrícula i, a la vegada, cedirà els espais propis de la institució per a aquelles activitats relacionades amb aquesta iniciativa o amb l’activitat general del Centre Associat de la UNED a Tortosa.

A l'acte de signatura del conveni també hi han estat presents la vicepresidenta comarcal responsable de l'Àrea d'Ensenyament, Cultura, Joventut i Esports, Elisabet Zapater, i el conseller comarcal d'Ensenyament, Josep Codorniu.