Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El reguerenc Àngel Tafalla ha estat elegit nou delegat del Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Ebre

En nou delegat del Consell Consultiu de la Gent Gran, Àngel Tafalla, al costat del premiat Juan Parejo i de la consellera Maria José Beltran.Imatge
 
El reguerenc Àngel Tafalla és el nou delegat del Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Ebre.Imatge
 
Reunió del Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Ebre celebrat a la sala de plens de l'ens comarcal.Imatge
 
El reguerenc Àngel Tafalla ha estat elegit nou delegat del Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Ebre
Juan Parejo guanya el I Premi de Fotografia de la Gent Gran del Baix Ebre amb una fotografia sobre el delta de l'Ebre
14/03/2017

El secretari del Casal reguerenc de Jubilats i Pensionistes, Àngel Tafalla, ha estat elegit avui delegat del Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Ebre, un dels dos òrgans de participació ciutadana que té el Consell Comarcal del Baix Ebre. Tafalla ha estat membre del Consell de la Gent Gran de Catalunya (2001-2011) i ponent en diversos congressos nacionals.

El Consell Consultiu està integrat pels representants de les diferents entitats i associacions de gent gran del Baix Ebre i té encomanat canalitzar la participació ciutadana en els afers que afecten la Tercera Edat en l'àmbit comarcal.

L'elecció ha tingut lloc en el marc d'una reunió ordinària i un cop coneguda la decisió del fins ara delegat, el bitemenc Joan Josep Carles, de deixar el càrrec per raons de salut. La consellera comarcal de Serveis Socials, Maria José Beltran, ha donat les gràcies a Joan Josep Carles per la implicació i col·laboració amb els actes organitzats per a la gent gran de la comarca al llarg d'aquest cinc anys que ha estat delegat.

Un cop acabada la reunió s'ha procedit a l'acte de lliurament del I Premi de Fotografia del Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Ebre, dotat amb 370 euros, que s'ha concedit a Juan Parejo per la fotografia titulada 'Sequera al delta de l'Ebre'.