Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Els consells comarcals de l'Ebre i els ajuntaments de Tortosa i Amposta renoven el Banc d'Ajudes Tècniques

Imatge
 
Els consells comarcals de l'Ebre i els ajuntaments de Tortosa i Amposta renoven el Banc d'Ajudes Tècniques
Aquest servei administrarà enguany un pressupost de 44.319,33 euros dels quals 20.000 els aportarà la Generalitat
18/05/2017

Els consells comarcals de les Terres de l'Ebre i els ajuntaments de Tortosa i Amposta han renovat per aquest any el conveni del Banc d'Ajudes Tècniques (BAT) destinat a la promoció de l'autonomia personal de persones dependents.

El Banc d’Ajudes Tècniques és un servei que engloba l’assessorament tècnic gratuït en adaptacions domiciliàries i accessibilitat, i l’oferiment, en condicions de lloguer assequible, de les ajudes tècniques domiciliàries, que no estan subvencionades ni pel Departament de Salut ni pel de Treball, Afers socials i Família de la Generalitat, i que són difícils d’assumir per la majoria d’usuaris i de les seves famílies.

Aquest servei administrarà enguany un pressupost de 44.319,33 euros dels quals 20.000 els aportarà el Departament de Treball, Afers Socials i Família  i la resta les administracions locals que hi col·laboren.

L'acte de signatura de la renovació del conveni ha tingut lloc a la seu del Consell Comarcal del Montsià amb la presència dels representants polítics de les administracions implicades.