Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

'Estem superant la desigualtat entre homes i dones però no al ritme que voldríem', diu el president Daniel Andreu

Imatge
 
Imatge
 
Imatge
 
Imatge
 
'Estem superant la desigualtat entre homes i dones però no al ritme que voldríem', diu el president Daniel Andreu
Generalitat de Catalunya, Consell Comarcal i Ajuntament de Tortosa celebren conjuntament el Dia Internacional de les Dones
08/03/2017

La Delegació del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, el Consell Comarcal del Baix Ebre i l'Ajuntament de Tortosa han commemorat conjuntament el Dia Internacional de les Dones, en un acte que ha tingut lloc al Palau Abària de Tortosa.

El president comarcal Daniel Andreu ha participat al costat del tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Tortosa, Josep Felip Monclús, i el delegat del Govern de la Generalitat, Xavier Pallarès. Daniel Andreu ha destacat, en la seva intervenció, el caràcter reivindicatiu d'aquest Dia Internacional de les Dones i ha recordat el treball que es fa des de la institució comarcal per assolir la plena igualtat de gènere. andreu ha remarcat que "estem superant la desigualtat entre homes i dones però no al ritme que voldríem".

La coordinadora de l’Institut Català de les Dones (ICD), Carme Valls, ha llegit la Declaració Institucional i posteriorment s'ha fet una taula rodona en la qual quatre dones de ciència, l’enginyera industrial Matilde Villarroya, la física Estefania Blanch, l'ambientòloga Noèlia Fabra i l’arquitecta Manuela Bertomeu han explicat les seves experiències formatives i laborals com a dones en una societat que encara no ha arribat a una plena igualtat de gènere.