Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Joves per l'Ocupació forma 15 joves del Baix Ebre com a soldadors amb l'objectiu d'incorporar-los al món laboral

Imatge
 
Imatge
 
Imatge
 
Imatge
 
Joves per l'Ocupació forma 15 joves del Baix Ebre com a soldadors amb l'objectiu d'incorporar-los al món laboral
Aquest programa, que impulsa el Consell Comarcal, dura 15 mesos i inclou una tutorització i acompanyament a la inserció laboral
28/03/2017

El vicepresident del Consell Comarcal del Baix Ebre, Enric Roig, ha donat la benvinguda als quinze joves que participen en el programa Joves per l'Ocupació amb l'objectiu d'incorporar-se al món laboral com a soldadors. Roig ha animat els joves a aprofitar aquesta oportunitat formativa en un moment en què en el mercat laboral hi ha demanda d'aquesta professió i per tant existeixen garanties d'estabilitat.

Aquesta acció, que impulsa el Consell Comarcal del Baix Ebre i subvenciona el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), combina la formació amb la inserció laboral i es desenvolupa al Centre de Formació Terres de l'Ebre de Tortosa.
Joves per l’Ocupació té una durada de 15 mesos i inclou una tutorització i acompanyament a la inserció laboral que combina tot un seguit d'accions destinades a donar suport i orientar, de manera individualitzada, a cada jove. A la vegada, el programa també inclou una prospecció d'empreses de la comarca que encaixin amb la formació realitzada per fomentar la contractació d'aquests joves.
El curs consta d'una acció formativa de 270 hores de duració i 40 més de pràctiques laborals en empresa.