Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

La brigada de manteniment de la Via Verda es reforça amb cinc treballadors

Imatge
 
La brigada de manteniment de la Via Verda es reforça amb cinc treballadors
15/12/2020

Cinc treballadors s’han incorporat a la brigada de manteniment de la Via Verda de la Val de Zafán a través d’un pla d’ocupació impulsat per la Diputació de Tarragona en col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Ebre. L’objectiu d’aquest pla és afavorir la inserció al mercat laboral de les persones en situació d’atur i, alhora, condicionar entorns naturals i urbans dels municipis.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, ha donat aquesta setmana la benvinguda als nous treballadors a la institució comarcal. “La feina d’aquest equip de treball se centrarà en la Via Verda de la Val de Zafán, un dels principals actius turístics de la comarca, però també es dedicaran al manteniment de la Via Verda del Carrilet quan estigui l’obra totalment acabada”, ha manifestat Faura. En aquest sentit, els integrants del pla d’ocupació Baix Ebre es dediquen a la neteja i el desbrossament de camins, el manteniment i la senyalització de la Via Verda i del Camí Natural de l’Ebre, amb l’objectiu de millorar la seguretat de visitants i usuaris.

A més, el personal del pla d’ocupació duu a terme altres actuacions de manteniment a la seu del Consell Comarcal del Baix Ebre, el Viver d’Empreses Baix Ebre Innova i Ebre Terra.

Pel que fa a la durada del pla d’ocupació és de 6 mesos, un període durant el qual els integrants reben formació complementària dirigida a millorar les seues habilitats personals i professionals, així com afavorir la seua posterior intervenció al mercat laboral.