Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

La plena ocupació del Viver d’Empreses de Camarles permet a Baix Ebre Innova tancar el 2016 en números positius

Imatge
 
La plena ocupació del Viver d’Empreses de Camarles permet a Baix Ebre Innova tancar el 2016 en números positius
El president de BEI, Josep Antoni Navarro, satisfet per haver obtingut el millor resultat econòmic des de la constitució de la societat.
10/04/2017

El Consell d'Administració de Baix Ebre Innova, empresa participada íntegrament pel Consell Comarcal del Baix Ebre, ha tancat l'exercici 2016 amb un resultat positiu, tot i la menor aportació econòmica per part de la institució comarcal. Aquesta societat és la responsable de la gestió del Viver d'Empreses i Centre de Negocis, ubicat al polígon Venta Nova de Camarles.

El president de Baix Ebre Innova, Josep Antoni Navarro, ha mostrat la seva satisfacció per haver obtingut "el millor resultat econòmic des de la constitució de la societat amb la menor aportació per part del Consell Comarcal". Navarro ha explicat que la plena ocupació dels despatxos i naus del viver d'empreses, i l'organització de més cursos de formació han contribuït a tancar l'exercici de 2016 en números positius. El president de Baix Ebre Innova també ha remarcat la seva satisfacció pel treball dels tècnics i el gerent Antonio Galve per la feina feta en l'ajut a la constitució de noves empreses i l'assessorament a joves emprenedors.