Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

La presidenta del Consell Comarcal del Baix Ebre es reuneix amb els responsables de la Fundació Mercè Pla

Imatge
 
Imatge
 
Imatge
 
Imatge
 
La presidenta del Consell Comarcal del Baix Ebre es reuneix amb els responsables de la Fundació Mercè Pla
L'entitat amb seu a Campredó impulsa la inserció laboral de discapacitats intel·lectuals a través d'un servei de cuina i càtering
06/02/2018

La presidenta del Consell Comarcal del Baix Ebre, Sandra Zaragoza, s'ha reunit avui amb responsables de la Fundació Mercè Pla amb l'objectiu de conèixer de primera mà els serveis i les instal·lacions d'aquesta entitat de les Terres de l'Ebre dedicada a l'atenció de les persones amb discapacitat intel·lectual.

La institució comarcal presta els serveis de transport escolar i transport adaptat als alumnes i treballadors discapacitats dels centres d'aquesta Fundació. Diàriament, els autobusos del Consell Comarcal transporten, des de diverses localitats del Baix Ebre, prop d'un centenar d'alumnes a l'Escola Verge de la Cinta i prop de mig centenar més als centres ocupacionals de Campredó.

El president de la Fundació Mercè Pla, Santiago Codinach, acompanyat pel gerent José M. Agramunt i el director tècnic, Josep Vericat, han agraït el bon servei de transport i han demanat el suport institucional del Consell Comarcal en la divulgació dels serveis de cuina que des de la Fundació s'impulsen amb l'objectiu de promoure la inserció social i laboral de discapacitats intel·lectuals. Actualment, des del Centre Especial de Treball, la Fundació Mercè Pla ofereix serveis de càtering i de cuina amb l'elaboració de plats de cuina casolana amb productes de la zona i de temporada, i menús a domicili especialment indicats per a gent gran que ja no pot o té dificultats per cuinar.

La presidenta comarcal Sandra Zaragoza i el tècnic coordinador dels Serveis Socials del Consell, Josep Miralles, acompanyats pels directius de la Fundació, han aprofitat l'estada a la seu central de la Fundació Mercè Pla, a Campredó, per fer una visita a l'Escola i al Centre Ocupacional Verge de la Cinta, i conèixer el treball que s'hi fa.

La Fundació Mercè Pla va ser creada el 1999 però  té els orígens en la Cooperativa Verge de la Cinta, constituïda el 1977 per atendre les persones amb discapacitat i en situació de dependència.