Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

La Trobada de la Gent Gran del Baix Ebre se celebrarà enguany el 16 de juny a Camarles

La Trobada de la Gent Gran del Baix Ebre se celebrarà enguany el 16 de juny a Camarles
La institució comarcal recupera els aplecs d'avis i àvies després d'uns anys sense convocar-se
10/04/2018

El Consell Comarcal del Baix Ebre organitzarà enguany la Trobada de la Gent Gran el 16 de juny a Camarles. La presidenta comarcal Sandra Zaragoza, acompanyada pel conseller de l'Àrea de Serveis a les Persones, Lluís Espinach, ha presentat avui el programa d'actes d'aquesta trobada als representants del Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Ebre, òrgan consultiu i de participació de la institució.

Segons que ha explicat la presidenta comarcal Sandra Zaragoza, la Trobada de la Gent Gran del Baix Ebre s'iniciarà a les 12 del migdia a la pista poliesportiva dels Lligallos, on la companyia de teatre de Deltebre representarà l'obra 'Fidel, fidelito, fidelón', i continuarà al Restaurant Pla d'En Roca, de Camarles, on tindrà lloc el dinar de germanor i l'elecció de l'avi o àvia de la comarca del Baix Ebre 2018, entre els candidats proposats per les diverses associacions. La fi de festa anirà a càrrec de la soprano Andrea Martí i el pianista Miquel Esquinas, estudiants del Conservatori de  Musica de la Diputació de Tarragona a Tortosa.

Les persones interessades en assistir a aquesta trobada hauran d'adquirir abans del 31 de maig el tiquet de participació, per valor de 20 euros, a les seves respectives associacions o casals de Gent Gran.