Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Les II Jornades d’Acolliment Familiar d’Infants i Adolescents es faran a la seu del Consell Comarcal

Imatge
 
Les II Jornades d’Acolliment Familiar d’Infants i Adolescents es faran a la seu del Consell Comarcal
La jornada tindrà lloc el pròxim 20 d'octubre i és organitzada per l’Associació de Famílies d’Acolliment de Tarragona i l’Ebre
11/10/2019

El pròxim 20 d’octubre tindran lloc les II Jornades d’Acolliment Familiar d’Infants i Adolescents de Tarragona i les Terres de l’Ebre, una jornada que tindrà lloc a la seu del Consell Comarcal del Baix Ebre i que és organitzada per l’Associació de Famílies d’Acolliment de Tarragona i l’Ebre.  Aquesta jornada va dirigida a totes les famílies acollidores de Catalunya, de qualsevol modalitat: família extensa, família aliena, UCAE (Unitat Convivencial d’Acció Educativa) o família col·laboradora.
La jornada començarà a dos quarts d’onze del matí, quan es farà la rebuda als participants i se’ls lliurarà un exemplar de “Moments de goig”, un conjunt de relats de famílies acollidores que expliquen la seua experiència a partir d’instants que els han marcat positivament. Tot seguit, el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, dirigirà unes paraules als participants en aquesta jornada.
Durant tot el matí s’han programat diverses activitats i les famílies acollidores intercanviaran experiències. A la cloenda hi participarà la Federació d’Associacions de Famílies Acollidores de Catalunya i l’Associació de Famílies Acollidores de Girona. La jornada acabarà amb una activitat lúdica familiar.