Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Més d’una vintena de professionals de la restauració aprenen tècniques de cocteleria a l’espai de cuina d’EbreTerra

Imatge
 
Imatge
 
Imatge
 
Imatge
 
Imatge
 
Més d’una vintena de professionals de la restauració aprenen tècniques de cocteleria a l’espai de cuina d’EbreTerra
La presidenta comarcal destaca el valor que té la impartició d'aquest tipus de formació especialitzada entre els professionals del territori
27/07/2018

La presidenta del Consell Comarcal del Baix Ebre, Sandra Zaragoza, ha clausurat a l'espai de cuina d'EbreTerra, a Deltebre, un curs de tècniques de cocteleria dirigit per Jordi Gilabert, expert en mixologia i propietari de l'empresa Globs Concept. Més d'una vintena de professionals del Baix Ebre i Montsià han assistit a aquest curs, organitzat per l'empresa e-Forma't amb el suport de la institució comarcal, subvencionat al 100 per cent pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.

La presidenta comarcal Sandra Zaragoza, acompanyada pel conseller comarcal d'EbreTerra, Kilian Franch i la directora d'e-format, Anna Casanova, ha destacat en l'acte de cloenda el valor que té la impartició d'aquest tipus de formació especialitzada entre els professionals del territori. Per la seva part, el conseller comarcal Kilian Franch ha remarcat l'impuls que se li està donant a l'espai de cuina d'EbreTerra com espai formatiu del món de la restauració al Baix Ebre. La directora d'e-Format, empresa dedicada a la formació i consultoria amb seu al Viver d'Empreses Baix Ebre Innova, ha confirmat la realització de nous cursos a l'espai de cuina d'EbreTerra a partir del mes de setembre.

Amb l'objectiu de donar suport al món de la restauració i hostaleria del Baix Ebre, un del pilars del sector turístic, el Consell Comarcal del Baix Ebre posa les instal·lacions d'EbreTerra a disposició de totes aquelles empreses que necessitin un equipament professional per fer formació, demostracions o promocions relacionades amb la cuina, la gastronomia o el turisme.