Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Una cinquantena d’empreses han assistit als seminaris de Baix Ebre Avant per crear estratègia empresarial online

Imatge
 
Una cinquantena d’empreses han assistit als seminaris de Baix Ebre Avant per crear estratègia empresarial online
L'objectiu final és aconseguir augmentar les vendes per facilitar la creació de nous llocs de treball a la comarca
23/06/2017

Una cinquantena d'empreses han participat en el cicle de cinc seminaris de màrqueting digital i entorn web, impulsat pel projecte Baix Ebre Avant del Consell Comarcal del Baix Ebre, per fomentar la creació d’una estratègia empresarial online.

A través d'aquest cicle de seminaris s'ha facilitat a les empreses participants l'elaboració d'una estratègia competitiva i innovadora amb la finalitat d'incrementar vendes a través d'internet i facilitar la creació d'ocupació en un futur.

Els seminaris, impartits per les expertes en màrqueting digital montse peñarroya, Helena Casas i Alba Espejo, s'han desenvolupat a través de 13 sessions, i han tractat sobre el SEO-Posicionament natural als cercadors, les eines digitals per fer networking i el CRM (Customer Relationship Managament), una eina clau de gestió que permet que les empreses puguin gestionar correctament la seva bases de dades de clients, fer-ne seguiment i realitzar accions de promoció i fidelització. El cicle de seminaris s'ha completat amb dos tallers pràctics sobre creació de llocs web amb wordpress i analítica web. 

Tots els seminaris s'han realitzat a les aules del Viver d’Empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova de Camarles.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i cofinançada pel Ministerio de Empleo y Seguridad Social-Servei Públic d’Ocupació Estatal.