Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Una trentena de joves es formen com a monitors i monitores de lleure a la Biblioteca de Roquetes

Una trentena de joves es formen com a monitors i monitores de lleure a la Biblioteca de Roquetes
Aquest curs està organitzat pel Consell Comarcal del Baix Ebre i l'imparteix l'Escola de l'Esplai de Tortosa
08/07/2019

Roquetes acull fins el 22 de juliol el segon curs de monitors i monitores de lleure.El coordinador territorial de Joventut a les Terres de l'Ebre, Joan Ll. Barberà i la regidora de Cultura, Ensenyament i Joventut de l'Ajuntament de Roquetes, Cinta Garcia, han inaugurat aquest dilluns, 8 de juliol, el segon dels dos cursos de monitors i monitores de lleure que organitza aquest estiu la institució comarcal. L'acte ha tingut lloc a la Biblioteca de Roquetes Mercè Lleixà, on s'imparteix aquesta formació com en edicions anteriors.

El director de l'Escola de l'Esplai de Tortosa, Joan Francesc Moreno, com a representant de l'entitat responsable d'aquesta formació, ha donat la benvinguda als gairebé trenta joves inscrits en aquest segons curs.

Aquesta formació permet l’obtenció del títol de monitor o monitora en activitats de lleure infantil i juvenil, en el marc de la normativa de la Generalitat de Catalunya que regula l’accés a les titulacions exigides per a desenvolupar activitats amb menors de 18 anys (campus, campaments, casals, colònies, camps de treball o activitats extraescolars).

Dilluns passat va començar a l'Escola de l'Esplai de Tortosa el primer del dos cursos de monitors i monitores de lleure.