Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal convoca el Premi a l'Emprenedoria 2018

Imatge
 
El Consell Comarcal convoca el Premi a l'Emprenedoria 2018

El Premi a l'Emprenedoria té com a objectiu reconèixer la iniciativa emprenedora i la innovació de les noves empreses ubicades a la comarca del Baix Ebre per la seva contribució al desenvolupament socioeconòmic del territori i a la creació de llocs de treball. Aquest concurs és una iniciativa del Consell Comarcal del Baix Ebre i de Baix Ebre Innova SL i pretén fomentar l’esperit emprenedor i innovador, impulsar la generació d’idees que solucionin necessitats reals i potenciar les propostes que puguin convertir-se en productes o serveis reals i comercialitzables. El Premi a l'Emprenedoria és patrocinat per  Nedgia Catalunya, la nova marca de distribució del grup Naturgy.

Poden participar en el premi aquelles empreses que estiguin establertes a la comarca del Baix Ebre, o bé aquells emprenedors que tinguin prevista la constitució i l’inici de l’activitat empresarial a la comarca del Baix Ebre.

Es poden presentar projectes que hagin iniciat l’activitat a partir del 16 de novembre del 2017 fins al 15 de novembre del 2018 (acreditació d’inici d’activitat amb l’alta censal definitiva a l’Agència Tributària, model 036/037). El termini per a la presentació de les sol·licituds finalitza el 15 de novembre del 2018.

Enllaços relacionats