Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal convoca el Premi Emprenedoria 2020

Imatge
 
El Consell Comarcal convoca el Premi Emprenedoria 2020
Amb el suport de

L'empresa Acciona patrocina els Premis Comarcals Baix Ebre

El Premi Emprenedoria té com a objectiu reconèixer la iniciativa emprenedora i la innovació de les noves empreses ubicades a la comarca del Baix Ebre per la seva contribució al desenvolupament socioeconòmic del territori i a la creació de llocs de treball. Aquest concurs és una iniciativa del Consell Comarcal del Baix Ebre i de Baix Ebre Innova SL i pretén fomentar l’esperit emprenedor i innovador, impulsar la generació d’idees que solucionin necessitats reals i potenciar les propostes que puguin convertir-se en productes o serveis reals i comercialitzables. 

Poden participar en aquest premi aquelles empreses que estiguin establertes a la comarca del Baix Ebre, o bé aquells emprenedors que tinguin prevista la constitució i l’inici de l’activitat empresarial a la comarca del Baix Ebre.

Es poden presentar projectes que hagin iniciat l’activitat a partir del 16 de novembre del 2019 fins al 15 de novembre del 2020 (acreditació d’inici d’activitat amb l’alta censal definitiva a l’Agència Tributària, model 036/037). Pel que fa al termini de presentació de projectes és obert fins al 30 de novembre.

Els Premis Comarcals Baix Ebre estan patrocinats per l'empresa Acciona, amb una aportació de 4.875 euros. 

Consulta les bases reguladores del Premi d'Emprenedoria, la convocatòria del Premi i descarrega't la sol·licitud per participar-hi als enllaços de sota.