Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Programa Treball i Formació 2019

Imatge
 
Programa Treball i Formació 2019

El Consell Comarcal del Baix Ebre, a través del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), el Servicio Público de Empleo Estatal i el Fons Social Europeu, pretén afavorir la inserció laboral i millorar l'ocupabilitat de les persones aturades tot executant aquestes quatre línies d'actuació:

 

Línia PANP 12 mesos de contracte

Projecte destinat a la millora de l'ocupabilitat i la inserció laboral de persones no ocupades i no perceptores de prestació i /o subsidi mitjançant accions d'experiència laboral i de caràcter formatiu. Amb aquest objectiu s'han contractat quatre treballadors que realitzaran tasques de peó centrades a la Via Verda. Els treballadors rebran formació de neteja en espais oberts i instal·lacions industrials (130 hores, Certificat de Professionalitat [SEAG0209].

 

Línia PANP 6 mesos de contracte

Projecte destinat a la millora de l'ocupabilitat i la inserció laboral de persones no ocupades i no perceptores de prestació i /o subsidi mitjançant accions d'experiència laboral i de caràcter formatiu. Amb aquest objectiu s'han contractat deu treballadors, nou dels quals realitzaran tasques de peó centrades en la gestió de residus per la Comarca del Baix Ebre i 1 tasques de peó a la Via Verda. Els treballadors rebran formació de neteja en espais oberts i instal·lacions industrials (130 hores, Certificat de Professionalitat [SEAG0209].

 

Línia PRGC 6 mesos de contracte

Projecte destinat a la millora de la ocupabilitat i la inserció laboral de persones no ocupades perceptores de la Renda Garantida de Ciutadania mitjançant accions d'experiència laboral i de caràcter formatiu. Amb aquest objectiu s'han contractat quatre treballadors  que realitzaran tasques de peó centrades en la gestió de residus per la comarca del Baix Ebre. Els treballadors rebran formació en competències digitals bàsqiues, lingüístiques i sobre com parlar en públic (80 hores).

 

Línia DONA 12 mesos

Projecte destinat a la millora de la ocupabilitat i la inserció laboral de dones majors de 52 anys no ocupades no perceptores de cap prestació i/o subsidi mitjançant accions d'experiència laboral i de caràcter formatiu. Amb aquest objectiu s'han contractat quatre treballadores que realitzaran tasques de conserge en els diferents edificis del Consell Comarcal. Les treballadores rebran formació de neteja en espais oberts i instal·lacions industrials (130 hores, Certificat de Professionalitat [SEAG0209]).

Periode d'execució: Entre el 30/12/2019 i el 29/12/2020

Aquesta iniciativa està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu en un 50% a través del Programa operatiu FSE de Catalunya 2014-2020 i efectuat d’acord amb les condicions establertes al Programa Treball i Formació regulat per la Resolució TSF/2232/2019, de l'1 agost, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per al Programa Treball i Formació.