Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Premis Comarcals de Recerca del Baix Ebre 2017

Imatge
 
Premis Comarcals de Recerca del Baix Ebre 2017

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha ampliat a tres els Premis Comarcals de Recerca del Baix Ebre i fa extensible la participació, a més dels estudiants de segon de batxillerat, als alumnes de segon curs de cicles formatius de grau superior de la comarca. Aquestes són les principals novetats de la convocatòria 2017 d'aquests premis que convoca anualment l'ens comarcal amb l'objectiu d'impulsar la recerca i la investigació fora de l'àmbit universitari.

El nou guardó que es crea porta el nom del científic tortosí Innocent Paulí i distingirà el millor treball d'investigació en l'àmbit tecnològic. El premi Innocent Paulí s'afegeix als que es convoquen des de fa dotze anys:  el Pare Romanyà, que a partir d'ara se centrarà només en l'àmbit científic, i el Federico Pastor, en l'àmbit humanístic, social i artístic.

Una altra de les novetats d'aquesta convocatòria és la distinció que es farà als tutors i als centres educatius dels alumnes premiats amb el lliurament d'un diploma de reconeixement. A més, als centres educatius s'impartiran xerrades sobre l'àmbit d'investigació del respectiu estudiant premiat.

El termini de presentació de treballs acaba el 12 de maig de 2017.

 

Documentació que us podeu descarregar en format pdf:

Bases reguladores de la convocatòria 2017

Sol·licitud per participar en la convocatòria 2017

Formulari de dades personals i de contacte