Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Oberta la convocatòria d’ajuts al lloguer d’habitatges 2019

Imatge
 
Oberta la convocatòria d’ajuts al lloguer d’habitatges 2019

L'Agència d'Habitatge de Catalunya ha obert la convocatòria per a la concessió de prestacions per al pagament de lloguer per a l'any 2019 destinada a nous perceptors. El termini de sol·licituds acaba el 7 de juny. L'Oficina Comarcal d'Habitatge del Consell Comarcal del Baix Ebre tramita aquests ajuts a nivell de la comarca, a excepció del municipi de Tortosa. 

L'horari d'atenció al públic és de 9.00 a 14.00 hores, de dilluns a divendres (excepte els dijous). Si només és vol deixar la sol·licitud o documentació es pot fer al Registre General del Consell Comarcal de dilluns a divendres de 8.00 a 15.00 hores.

Per poder sol·licitar l'ajut per fer front al pagament del lloguer, els sol·licitants (persones físiques titulars del contracte) hauran de complir tot un seguit de requisits, entre els quals que el preu màxim del lloguer no superi els 350 euros mensuals. El límit màxim d’ingressos que permet l’accés i prioritat de l’ajut s’estableix en funció del nombre de membres de la unitat de convivència i de les seves edats.

D'acord amb la convocatòria, tenen puntuacions extra els majors de 65 anys, les persones que han perdut l’habitatge en els darrers 12 mesos, famílies amb algun membre que acrediti una minusvalidesa igual o superior al 65%, joves de 18 a 35 anys amb ascendents o descendents al seu càrrec, famílies nombroses i monoparentals, víctimes de violència de gènere, joves extutelats entre 18 i 21 anys, joves de 18 a 35 anys amb ingressos inferiors a 0,94 IRSC, víctimes del terrorisme i persones subjectes al Pla de protecció internacional de Catalunya.

Enllaços relacionats