Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Curs d'operacions auxiliars de manteniment i transport intern en indústries alimentàries

Imatge
 
Curs d'operacions auxiliars de manteniment i transport intern en indústries alimentàries

L'empresa Baix Ebre Innova iniciarà el 9 de desembre un curs d'operacions auxiliars de manteniment i transport intern en indústries alimentàries. Inscripcions obertes

El Consell Comarcal del Baix Ebre organitza, a través de l'empresa Baix Ebre Innova, un curs d'operacions auxiliars de manteniment i transport intern en indústries, subvencionat pel Fons Social Europeu i el Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat.

Aquest curs té una durada de 280 hores. Els participants, una vegada obtingut el certificat de professionalitat, podran realitzar operacions de neteja en equips i instal·lacions d'indústries de caràcter alimentari i usar carretons i dispositius de transport intern per a la càrrega i descàrrega de mercaderies en magatzems i dipòsits.

Les principals ocupacions relacionades amb aquesta formació són les de mosso de magatzem, peó de la indústria d'alimentació, auxiliar de planta alimentària i auxiliar de manteniment en indústria alimentària.

Els interessants en fer aquesta formació poden adreçar-se a les oficines de Baix Ebre Innova, al polígon Venta Nova de Camarles, trucar per telèfon al 977471735 o bé fer la inscripció a través de l'enllaç que trobareu al final d'aquesta pàgina.

El curs, que és presencial, s'iniciarà el 9 de desembre de 2019 al Viver d'Empreses Baix Ebre Innova i es preveu que acabarà el 30 d'abril. 

Si voleu inscriure-vos-hi cliqueu en aquest enllaç.