Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Bonificacions a la contractació

Imatge
 
Bonificacions a la contractació
Si sou empresari aquesta informació us pot ser molt útil !!!

Coneixeu els avantatges econòmics que podeu obtenir a través del programa de la Garantia Juvenil?

La Garantia Juvenil és una iniciativa de la Unió europea per reduir l'atur juvenil que ofereix incentius per a la contractació a les empreses que contractin joves, acumulables i compatibles amb els programes, ajuts i subvencions del SOC.

  • Si feu un contracte indefinit us beneficieu de 1.800 euros de bonificació a la Seguretat Social i una exempció de la cotització per contingències comuns (quota patronal) dels primers 500 euros durant 24 mesos.
  • En un contracte per a la formació i aprenentatge teniu un 100 per cent de reducció de les quotes empresarials a la Seguretat Social i un 100 per cent de reducció de les quotes dels treballadors a la Seguretat Social.
  • En un contracte en pràctiques us beneficieu d'una reducció del 100 per cent de les cotitzacions de l'empresa en Seguretat Social, i en un contracte a temps parcial amb vinculació formativa teniu un 100 per cent de reducció de la quota empresarial a la Seguretat Social.

Des del Consell Comarcal del Baix Ebre us informem i assessorem de manera personal. No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.