Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Curs de soldadura amb elèctrodes

Imatge
 
Curs de soldadura amb elèctrodes
Baix Ebre Innova oferta un nou curs gratuït de formació professional que s'iniciarà el 30 de desembre. Les inscripcions són obertes.

El Consell Comarcal del Baix Ebre organitza, a través de l'empresa Baix Ebre Innova, un curs de formació professional sobre soldadura amb elèctrodes i revestit TIG, subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya.

Aquest curs té una durada de 720 hores i inclou 40 hores de pràctiques laborals en empreses del sector. Els interessants en fer aquesta formació, que és totalment gratuïta, poden adreçar-se a les oficines de Baix Ebre Innova, al polígon Venta Nova de Camarles, o bé trucar per telèfon al 977471735 (de 9.00 a 14.00 hores).

El curs, que és presencial, s'iniciarà el proper 30 de desembre de 2015 a les instal·lacions del Viver d'Empreses Baix Ebre Innova i consta d'un bloc de formació teòrica i pràctica, un altre sobre tècniques d'inserció laboral i un tercer de pràctiques professionals en empreses del sector. El alumnes que completin aquesta formació obtindran al final del curs el certificar de professionalitat en soldadura amb elèctrodes i revestit TIG.

L'objectiu d'aquest curs, que s'inclou en l'oferta formativa 2015/16 de Baix Ebre Innova, és la inserció laboral de joves i treballadors desocupats del Baix Ebre en una especialitat que té actualment demanda dins del mercat laboral.