Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Curs d'operacions auxiliars de manteniment i transport intern

Imatge
 
Curs d'operacions auxiliars de manteniment i transport intern

El Consell Comarcal del Baix Ebre organitza, a través de l'empresa Baix Ebre Innova, un curs d'Operacions auxiliars de manteniment i transport intern en la indústria alimentària, subvencionat pel Fons Social Europeu i el Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat.

Aquest curs té una durada de 280 hores i inclou 40 hores de pràctiques professionals no laborals. Els participants, un cop obtingut el certificat de professionalitat, podran realitzar operacions de neteja en equips i instal·lacions d'indústries de caràcter alimentari i usar carretons i dispositius de transport intern per a la càrrega i descàrrega de mercaderies en magatzems i dipòsits.

Les principals ocupacions relacionades amb aquesta formació són les de mosso de magatzem, peó de la indústria d'alimentació, auxiliar de planta alimentària i auxiliar de manteniment en indústria alimentària

Els interessants en fer aquesta formació, que és totalment gratuïta, poden adreçar-se a les oficines de Baix Ebre Innova, al polígon Venta Nova de Camarles, trucar per telèfon al 977471735 (de 9.00 a 14.00 hores) o bé fer la inscripció a través de l'enllaç que trobareu al final d'aquesta pàgina.

El curs, que és presencial, s'iniciarà el 28 de gener de 2019 al Viver d'Empreses Baix Ebre Innova i es preveu acabar el 27 d'abril. S'adreça prioritàriament a persones aturades majors de 16 anys, tot i que també hi poden accedir persones que estiguin en actiu. En ambdós casos, cal estar inscrit a l'Oficina de Treball del SOC (OTG) abans de l'inici de la formació.

L'objectiu d'aquest curs, que s'inclou en l'oferta formativa 2018/19 de Baix Ebre Innova, és la inserció laboral de joves i treballadors desocupats del Baix Ebre.

Si voleu inscriure-vos-hi cliqueu en aquest enllaç.