Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Curs de soldadura amb elèctrode revestit i TIG

Imatge
 
Curs de soldadura amb elèctrode revestit i TIG

El Consell Comarcal del Baix Ebre organitza, a través de l'empresa Baix Ebre Innova, un curs de formació professional de soldadura amb elèctrode revestit i TIG, subvencionat subvencionat pel Fons Social Europeu i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat.

Aquest curs té una durada de 720 hores, 640 de les quals teòric-pràctiques, 40 hores de formació complementària, prevenció de riscos laborals i orientació i inclou 40 hores de pràctiques laborals en empreses del sector. Els interessants en fer aquesta formació, que és totalment gratuïta, poden adreçar-se a les oficines de Baix Ebre Innova, al polígon Venta Nova de Camarles, o bé trucar per telèfon al 977471735.

El curs, que és presencial, va començar l'octubre de 2019 a les instal·lacions del Viver d'Empreses Baix Ebre Innova i consta d'un bloc de formació teòrica i pràctica, un altre sobre tècniques d'inserció laboral i un tercer de pràctiques professionals en empreses del sector. El alumnes que completin aquesta formació obtindran al final del curs el certificat de professionalitat en soldadura amb elèctrode revestit i TIG.

L'objectiu d'aquest curs, que s'inclou en l'oferta formativa del curs 2019/20 de Baix Ebre Innova, és la inserció laboral de joves i treballadors desocupats del Baix Ebre en una especialitat que té actualment demanda dins del mercat laboral.