Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Cartera de serveis d'Activació Econòmica i Ocupació

Imatge
 
Cartera de serveis d'Activació Econòmica i Ocupació

Baix Ebre Innova

Tens una idea de negoci? Ara és el moment de muntar la teva pròpia empresa! El Consell Comarcal del Baix Ebre i el Viver d’Empreses Baix Ebre Innova posen a la teva disposició nous espais, despatxos i facilitats per impulsar l’emprenedoria. Informa-te'n a l'espai del Viver d'Empreses!

Baix Ebre Avant

Consulta tota l'oferta que oferim a empreses i persones des del projecte Baix Ebre Avant.

Responsable d'àrea

Ivan Garcia Maigí

ivanmaigi@roquetes.cat
@IMaigí

L'Àrea d'Activació Econòmica i Ocupació del Consell Comarcal del Baix Ebre ofereix a persones i empreses de la comarca un ampli ventall de serveis amb l'objectiu d'impulsar l'economia i crear llocs de treball.

Pel que fa a les persones els serveis que dóna l'ens comarcal s'estructuren en l'acompanyament en la recerca de feina (plans d'atenció personalitzats, recursos formatius i currículuim per competències), la formació (certificats de professionalitat, formació professional i microcàpsules formatives) i la borsa d'ofertes de feina, que connecta persones i empreses.

Pel que fa als serveis a les empreses s'estructuren en el suport a l'activitat econòmica, suport a la creació de noves empreses, suport al sector turístic i acompanyament en el procés de contractació. D'aquesta manera, des del Consell Comarcal, a través del projecte Baix Ebre Avant o de l'empresa Baix Ebre Innova, s'ofereix assessorament en la internacionalització de l'empresa, suport a la consolidació i el creixement empresarial, consultoria en finaces, assessorament en control de gestió, consultoria en màrqueting online i offline, i seminaris de màrqueting digital, entre d'altres.

A la vegada es dona suport a la creació de noves empreses amb una orientació i acompanyament a nous projectes emprenedors, assessorament en l'anàlisi de viabilitat de projectes empresarials, assessorament en la tramitació de subvencions i lloguer d'espais de treball.

Des de la institució comarcal també es dona suport al sector turístic amb la creació de producte i assessorament en la comercialització i en projectes de cooperació entre empreses.

Un altre servei que s'ofereix a les empreses és l'acompanyament en el procés de contractació, concretament en la preselecció de candidats, l'assessorament en el procés de selecció per competències i en la tramitació d'ajuts a la contractació.