Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Accions 2015 Baix Ebre Avant

Imatge
 
Imatge
 
Imatge
 
Imatge
 
Imatge
 
Accions 2015 Baix Ebre Avant
Seminaris de Creació de Producte Turístic
Ponències del quart Seminari

Des d'aquests enllaços us podeu descarregar les ponències presentades al seminari Turisme actiu i de natura: especialització dels territoris i serveis turístics, celebrat el 25 de novembre al centre d'inspiració turística EbreTerra, de Deltebre.

Ponència d'Albert Folch

Ponència de Julie Percher

Ponència de Jesús Blázquez

Ponència de Josep Capellà

Ponència d'Anna Arnay i Miquel Quera

Les ponències del tercer Seminari

El tercer seminari sobre Els espais naturals protegits com a marc idoni per a la Dinamització turística i agroalimentària ha tingut una gran participació. Des d'aquí us podeu descarregar les cinc ponències que s'hi van presentar.

Ponència de Josep Capellà

Ponència de Josep Aragonès i Imma Juan.

Ponència de Xavier Roget.

Ponència de Nikolas Osinalde.

Ponència de Mylène Maurel

Treballa els continguts apresos a la ponència del Xavier Font!

Després de l'èxit de la ponència del Xavier Font amb la participació de 69 empreses d'arreu del territori, ara toca treballar els continguts apresos! Ja us podeu descarregar la seva ponència, on hi trobareu les temàtiques tractades i els materials per poder treballar-les.

Ponència Xavier Font

Seminari 4. Turisme actiu i de natura: Especialització dels territoris i serveis turístics

El projecte Baix Ebre Avant organitza la quarta edició dels seminaris destinats a empreses turístiques i agroalimentàries per donar suport a la creació de producte turístic.

La presentació del seminari anirà a càrrec del Sr. Josep Capellà, de DCB Turisme i Desenvolupament Local, qui exposarà la 'Tipologia de segells i marques turístiques en els mercats europeus'.

En aquesta nova edició, l'última de l'any, el cicloturisme pren un protagonisme destacat amb dos ponents experts en aquesta matèria: la Sra. Julie Percher, responsable de cicloturisme i mturisme de natura al Comitè Regional de Turisme Centre Val de Loire (França), que exposarà l'èxit que ha tingut la iniciativa 'Accueil Velo' sorgida de la marca 'Loire à Velo', i el Sr. Jesús Blazquez, responsable del web de cicloturisme Rutas Pangea, amb seu a Madrid, que exposarà la ponència 'La importància de les marques en el desenvolupament del cicloturisme i les Vies Verdes'. Prèviament, el Sr. Albert Folch, del Patronat de Turisme Terres de l'Ebre presentarà la ponència 'El pla d'acció del Patronat de Turisme de la Diputació, Terres de l'Ebre en el marc del pla de màrqueting de Catalunya'.

També en aquest seminari, la Sra. Anna Annay i el Sr. Miquel Quera, del Mas del Joncar, exposaran la seva experiència al capdavant d'aquesta casa de turisme rural ubicada a Sant Pere Pescador, al costat de la reserva natural 'Parc de Mig de Dos Rius', en el cor dels Aiguamolls de l’Empordà.

Els interessats a assistir al seminari Turisme actiu i de natura: especialització dels territoris i serveis turístics cal que ompliu aquest formulari d'inscripció abans del 22 de novembre de 2015.

Aquesta seminari tindrà lloc al Centre EbreTerra de Deltebre (C. Sant Miquel, 1).

Data: 25 de novembre

Horari: de 09.30h a 14.00h

Més informació
Podeu trobar més informació en aquest díptic.

 

Seminari 3. Els espais naturals protegits com a marc idoni per a la dinamització turística i agroalimentària

El projecte Baix Ebre Avant organitza la tercera edició dels seminaris destinats a empreses turístiques i agroalimentàries per donar suport a la creació de producte turístic.

A través de la presentació d'exemples d'èxit de promoció turística vinculada a espais naturals protegits i Reserves de la Biosfera, en aquest seminari s'analitzaran els tipus de públic que freqüenten aquests espais, quines són les activitats que hi fan, quins serveis ofereixen les empreses i de quina forma es promocionen en els mercats turístics.

En aquest seminari, que presentarà el Sr. Josep Capellà, de DCB Turisme i Desenvolupament Local, s'exposaran diverses experiències de destins que han apostat per la producció agroalimentària local en la dinamització turística, com és el cas del Parc natural de Luberon, a França, o de la regió del Goierri, a Euskadi.

Els interessats a assistir al seminari Els espais naturals protegits com a marc idoni per a la dinamització turística i agroalimentària cal que ompliu aquest formulari d'inscripció abans del 23 d'octubre de 2015.

Aquesta seminari tindrà lloc al Centre EbreTerra de Deltebre (C. Sant Miquel, 1).

Data: 29 d'octubre

Horari: de 09.30h a 14.00h

Més informació
Podeu trobar més informació en aquest díptic.

 

Seminari 2. Assessoraments individualitzats per a empreses.

S’ofereix a les empreses turístiques i productors agroalimentaris, així com als emprenedors amb projectes avançats o entitats, disposar d’assessoraments individualitzats en sessions de 1 hora de durada, per tractar temes vinculats a creació de producte, comunicació, comercialització, accés a diferents mercats, etc.

Els assessoraments aniran a càrrec de l'empresa DCB. Turisme i Desenvolupament Local.

També es donarà suport a preparar productes per incorporar al Dossier Professional de Productes Turístics del Baix Ebre.

Data: 21 d’octubre. Horari de 9.00 a 13.30 h. i de 15.00 a 18.00 h.
Lloc: EbreTerra (S/ Sant Miquel, 1 de Deltebre)

Inscripcions
A través d'aquest formulari podeu formalitzar la vostra inscripció als assessoraments individualitzats per a la darrera sessió que durem a terme aquest any.

 

Seminari 1. Màrqueting i comunicació de la sostenibilitat per a empreses turístiques. Tendències dels nous consumidors vacacionals.

En el marc del projecte Baix Ebre Avant, continuem amb la segona edició dels seminaris destinats a empreses turístiques i agroalimentàries per donar suport a la creació de producte turístic.

En aquest seminari es parlarà sobre màrqueting i comunicació de la sostenibilitat per a empreses turístiques, utilitzant la sostenibilitat com a eina de màrqueting i les tendències dels nous consumidors vacacionals.

El seminari serà impartit pel Sr. Xavier Font, professor de la Leeds Beckett University del Regne Unit i assessor en temes de màrqueting de turisme responsable per a diferents institucions, entre d'altres, VISIT ENGLAND i VISIT WALES. També és director de RESPONDECO, un projecte de turisme responsable de la Univertitat de Leeds. El Xavier Font compta amb una llarga experiència en màrqueting de sostenibilitat per a petites empreses.

Així mateix, el Xavier Font revisarà les webs de les empreses que ho solicitin per comentar durant la sessió com millorar les vendes i la satisfacció dels clients desenvolupant i comunicant productes més sostenibles. Si hi esteu interessats, heu de sol·licitar-ho abans del 5 de setembre al mateix formulari d'inscripció.

Aquesta sessió tindrà lloc al Centre EbreTerra de Deltebre (C. Sant Miquel, 1).

Data: 14 de setembre

Horari: de 09.30h a 14.00h

Més informació
Podeu trobar més informació en aquest díptic.

 

Curs d'operacions bàsiques de cuina, inclou mòdul d'elaboració i presentació de postres de cuina

La formació és una base molt important per a la inserció laboral de les persones i/o per a la seva millora professional. Algunes persones requereixen una formació de qualitat, ràpida i adreçada a la inserció laboral. En aquest sentit, hem detectat que cada dia més els professionals del sector demanden personal qualificat i polivalent, amb uns coneixements prou sòlids i a la vegada molt diversificats.

Amb aquesta idea iniciem un nou curs dual de formació específica en cuina i en elaboració i presentació de postres de cuina per al món de l'hostaleria, la restauració i el turisme.

El curs té com a objectiu capacitar a les persones de forma polivalent amb coneixements teòrico-pràctics per inserir-se laboralment en garanties i millorar també, l'ocupabilitat i competències de les persones ocupades i futurs emprenedors.

Més informació

Inscripcions

 

Growing up. Anem a créixer! Assistència tècnica per a l’acompanyament empresarial

Cada vegada més, les empreses necessiten més ajuda en la orientació del seu negoci analitzant perspectives de diversificació econòmica i reforçant la professionalització de la seva gestió per tal d’aconseguir incrementar els seus resultats, i com a conseqüència, ser més competitives.

L’acció Growing up. Anem a créixer! és un programa d’assistència tècnica adreçat a empreses per tal d’ajudar-les a millorar la seva estratègia empresarial així com la gestió i promoció del seu negoci.

Aquest programa posa a disposició de la seva empresa diversos assessors experts en 3 de les àrees clau que la conforma, per tal que mitjançant una assistència tècnica continuada, aquests experts realitzin un acompanyament integral en aquelles mancances i necessitats detectades a partir d’una diagnosi prèvia de la situació real de l’empresa.

Més informació

Inscripcions

 

Pesca a la Xarxa! Cicle de seminaris per aprendre a fer negocis i guanyar diners a internet

Més informació

  • Com guanyar diners: Els models de negoci a Internet (inscripció)
  • El lloc web i el comerç electrònic (inscripció)
  • Creació d'un comerç electrònic (inscripció)
  • Portar visites al comerç electrònic i convertir-les en clients (inscripció)
  • Taller pràctic de creació de butlletins i newsletters (inscripció)
  • Taller pràctic de vídeo màrqueting (inscripció)