Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Curs de monitors i monitores de transport i menjador escolars 2019

Imatge
 
Curs de monitors i monitores de transport i menjador escolars 2019

El Consell Comarcal del Baix Ebre formarà aquesta primavera 30 persones com a monitors de transport i menjador escolars per atendre la demanda laboral que hi pugui haver en aquest sector. L’ens comarcal organitza un curs de monitors i monitores de transport i menjador escolar, adreçat a joves majors de 18 anys, que impartirà l'Escola de l'Esplai de Tortosa. Aquesta formació es desenvoluparà en dissabte, els dies 23 i 30 de març i 6, 13 i 27 d'abril, a la seu d'aquesta escola.

La superació d'aquest curs permet l’obtenció del títol de monitor o monitora en transport i menjador escolars i s’emmarca dins de la nova normativa de la Generalitat de Catalunya, que regula l’accés a les titulacions exigides per a desenvolupar activitats amb menors de 18 anys.

El número de places del curs és de 30 i es tindrà en compte l'ordre d'inscripció. Els interessats a assistir han de formalitzar la inscripció a partir de l'11 de març, de 8.00 a 15.00 hores a la seu del Consell Comarcal del Baix Ebre. En el moment de fer la inscripció cal portar l’import de la matrícula (90 euros) en metàl·lic, una fotografia mida carnet i una fotocòpia del DNI/NIE. Per més informació podeu trucar al número de telèfon del Consell Comarcal del Baix Ebre 977445308.