Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Convocat el Premi Fotografia 2020

Imatge
 
Convocat el Premi Fotografia 2020
Amb el suport de

L'empresa Acciona Agua patrocina els Premis Comarcals Baix Ebre.

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha convocat el Premi de Fotografia 2020 amb l'objectiu de reconèixer les fotografies més representatives de la comarca i que mostren les qualitats que fan del Baix Ebre una terra estimada i valorada per la seua gent.

La participació és oberta a totes les persones que estiguen empadronades al Baix Ebre i s'estableixen dues categories:

  • Absoluta: Persones empadronades al Baix Ebre menors de 65 anys.
  • Gent gran: Persones empadronades al Baix Ebre majors de 65 anys.

Cada autor/a pot presentar un màxim de tres fotografies, que han de ser inèdites, sense haver estat premiades ni publicades en cap altre certamen i lliures de drets.

La temàtica objecte de la convocatòria és 'Descobrir el Baix Ebre'. El jurat valorarà aquelles fotografies que posin de relleu tant els espais, les persones o la cultura de la comarca.

Pel que fa a la dotació econòmica del premi serà de 375 euros, donat que les bases de la convocatòria distingeixen dues categories serà el jurat qui determinarà la quantitat assignada a cadascuna d'elles.

El termini de presentació de fotografies acaba el dia 30 de novembre de 2020. Podeu consultar les bases íntegres d'aquest concurs o omplir la sol·licitud de participació clicant en els enllaços de sota.

Els Premis Comarcals Baix Ebre estan patrocinats per l'empresa Acciona, amb una aportació de 4.875 euros.