Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Premi Fotografia 2021

Imatge
 
Premi Fotografia 2021

Del 15 de juliol al 15 de setembre participa al Premi de Fotografia del Consell Comarcal del Baix Ebre a Instagram

Temàtica

Els treballs fotogràfics que participen en aquest premi s'han de centrar en el tram del Baix Ebre del Camí Natural-Via Verda de la Val de Zafán. Les imatges poden estar relacionades amb el cicloturisme, el senderisme, l'espai natural, els rius, la gastronomia o qualsevol pràctica d'activitat turística que es pugui dur a terme a la via verda.

Com participar-hi?

Per participar en el premi s'ha de tenir un perfil públic a Instagram i publicar-hi una fotografia, amb l'etiqueta #FotoViaVerdaBaixEbre2021. També cal seguir els comptes d'Instagram @ccbaixebre i @ebreterra. 

Termini 

Es podrà participar en aquest premi publicant fotografies entre el 15 de juliol de 2021 i el 15 de setembre de 2021

Condicions de participació

Pot participar en el concurs qualsevol persona física major d'edat que no hagi estat implicada en la definició i preparació d'aquest concurs.

Premi

Hi haurà tres guanyadors: un primer premi de 200 euros; un segon premi de 125 euros i un tercer premi de 50 euros. 

Jurat

Les fotografies guanyadores les decideix un jurat format per: president del Consell Comarcal del Baix Ebre, conseller comarcal de Turisme, un representant de cada grup polític comarcal i un professional vinculat al món de la fotografia.

El jurat es reunirà en els dies posteriors a l'acabament del termini i la fotografia guanyadora es donarà a conèixer abans del 20 de desembre de 2021. 

 

>> Consulta les bases del premi