Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Curs d'operacions auxiliars de manteniment i transport intern en indústries alimentàries

Imatge
 
Curs d'operacions auxiliars de manteniment i transport intern en indústries alimentàries

L'empresa Baix Ebre Innova iniciarà un curs d'operacions auxiliars de manteniment i transport intern en indústries alimentàries. Inscripcions obertes

El Consell Comarcal del Baix Ebre organitza, a través de la societat Baix Ebre Innova, un curs d'operacions auxiliars de manteniment i transport intern en indústries alimentàries que promou el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC). S'imparteix dintre del programa Formació d'Oferta en Àrees Prioritàries (FOAP) que ofereix a les persones treballadores, preferentment en situació d'atur i demandants d'ocupació, una formació d'acord amb el seu potencial i adaptada a les necessitats del mercat laboral.

Els participants, una vegada obtingut el certificat de professionalitat, podran realitzar operacions de neteja en equips i instal·lacions d'indústries de caràcter alimentari i usar carretons i dispositius de transport intern per a la càrrega i descàrrega de mercaderies en magatzems i dipòsits.

Les principals ocupacions relacionades amb aquesta formació són les de mosso de magatzem, peó de la indústria d'alimentació, auxiliar de planta alimentària i auxiliar de manteniment en indústria alimentària.

Data d'inici: 22 d'abril del 2022
Data d'acabament: Final de juny de 2022
Durada: 280 hores, 240 hores de formació teòrica i 40 hores de pràctiques professionals en empreses
Horari: De dilluns a divendres en horari de matins
Places: 20 alumnes

Certificat de professionalitat nivell 1

Els interessats en aquesta formació, que és totalment gratuïta, poden adreçar-se a Baix Ebre Innova al telèfon 977471735

Reserva aquí la teua plaça: