Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Assistència a fires

Imatge
 
Assistència a fires

Suspeses les sol·licituds per participar en la Fira Alimentària, fins que es confirmen les noves dates de la mostra.

El Consell Comarcal del Baix Ebre, a través de la societat empresarial Baix Ebre Innova, promou la participació de petits productors i empresaris de la comarca en fires agroalimentàries o turístiques amb l'objectiu de fomentar la internacionalització dels productors del Baix Ebre, millorar la seua competitivitat i afavorir la creació d'ocupació.

La promoció dels productes alimentaris de la terra i de l'empresariat turístic a través d'un espai comú encaixa amb les polítiques de promoció econòmica que promou el Consell i que estan fixades en el Pla d'Actuació Comarcal (2018-2021).

Com es regula la participació empresarial?

El Consell Comarcal ha aprovat un document regulador de l'activitat d'acompanyament i assistència a les principals fires de producte agroalimentari i/o turístic. També s'ha aprovat l'ordenança reguladora que determina el preu públic per a l'activitat d'acompanyament i assistència a les fires.

Quins requisits han de tenir les empreses per participar-hi?

Les empreses han de tenir l'adreça fiscal, el centre de producció o el lloc de cultiu a la comarca del Baix Ebre i estar adherits, o haver-ne realitzat la sol·licitud, a la marca Reserva de la Biosfera.

Modalitat de participació

El Consell Comarcal ofereix dues modalitats d'assistència a fires:

-Modalitat 1: Assistència empresarial.  En aquest cas les empreses participants compartiran un espai diàfan, on s'exposaran els seus productes per tal de donar-ne difusió i promoció.

-Modalitat 2: Presència de producte. Les empreses lliuraran els seus productes als responsables comarcals per tal que els exposen a l'estand firal (no hi haurà participació física de l'empresa).

On s'ha de presentar la sol·licitud per participar a la Fira Alimentària?

A través de la seu electrònica del Consell Comarcal del Baix Ebre on haureu d'adjuntar aquest full de sol·licitud i presentar  la següent documentació annexa:

-Declaració que l'adreça fiscal, el centre de producció o el lloc de cultiu és al Baix Ebre.

-Certificat d'adhesió o registre de sol·licitud a la marca Reserva de la Biosfera.

-Document acreditatiu de la personalitat jurídica i poders signants.

-Logotip i imatge de l'empresa en alta resolució.

-Breu resum sobre el producte que es vol exposar.

Termini

Suspeses les sol·licituds per participar en la Fira Alimentària, fins que es confirmen les noves dates de la mostra.

Bases i models

Consulteu el document regulador,  l'ordenança i la resolució que determina el preu de la participació a Alimentària 2020.