Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

FPO Dual

Imatge
 
FPO Dual

El Consell Comarcal del Baix Ebre,a través de Baix Ebre Innova, posa en marxa el nou programa de Formació Professional Ocupacional Dual, una acció subvencionada pel SOC.

El Consell Comarcal del Baix Ebre,a través de Baix Ebre Innova, posa en marxa el nou programa de Formació Ocupacional Dual, una acció subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya que pretén millorar l'ocupabilitat dels joves del territori mitjançant la formació dual.

La previsió és que aquesta formació s'iniciï al febrer i els participants obtindran un certificat de professionalitat d'atenció a persones en situació de dependència en institucions sociosanitàries. Concretament, s'oferirà un contracte d'un any a un total de 16 joves, que dedicaran un 75% de la jornada laboral a treballar i el 25% restant a formació.

Requisits

Pel que fa als requisits per participar en aquest programa són tenir entre 16 i 29 anys i estar inscrits a l'Oficina de Treball com a Demandant d'Ocupació no Ocupat (DONO) i tenir una qualificació baixa. El programa Formació Professional i Ocupacional es duu a terme de manera conjunta amb la residència de la tercera edat l'ONADA.

Inscripcions

Les persones interessades es poden inscriure en aquest enllaç . Per a més informació es pot trucar al 977471735 o enviar un correu electrònic a formacio@baixebre.cat.