Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Guia de cicloturisme 'Pedalant per les Terres de l'Ebre'

Imatge
 
Guia de cicloturisme 'Pedalant per les Terres de l'Ebre'

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha publicat la guia de cicloturisme i MTB al Baix Ebre 'Pedalant per les Terres de l'Ebre', impulsada pel projecte Baix Ebre Avant per consolidar la regió de l'Ebre com a destinació cicloturística.

L'edició d'aquesta guia, que us podeu descarregar gratuïtament des d'aquesta pàgina, ha estat subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i cofinançada pel Ministerio de Empleo y Seguridad Social-Servei Públic d’Ocupació Estatal.

La guia de cicloturisme i MTB al Baix Ebre, titulada 'Pedalant per les Terres de l'Ebre', consta de 40 pàgines i ha estat impresa en mida A5 en català, castellà, anglès i francès.  En total, la guia aplega un total de 17 rutes, tres de les quals són les transversals que creuen les comarques de l'Ebre: la Via Verda de la Val de Zafán, el Camí Natural de l'Ebre i la Via Augusta-Eurovelo. Cada ruta inclou una breu descripció, el perfil del recorregut, una fitxa tècnica amb les dades sobre el desnivell, distància i nivell de dificultat, un plànol amb el recorregut dibuixat i també es publica un codi QR per accedir a més informació a través d'internet. Les rutes situades en el parc natural del delta de l'Ebre hi tenen un protagonisme destacat, ja que és una zona estratègica, per les seves condicions orogràfiques, per consolidar l'oferta cicloturística entre un públic de totes les edats. No obstant, això aquesta publicació inclou itineraris més exigents com la pujada a Caro, el camí de sant Jaume, la volta a la serra de Cardó o el barranc de la Galera, amb uns desnivells positius força notables.