Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Enfeina't, un programa per facilitar la pràctica laboral a persones en atur

Imatge
 
Enfeina't, un programa per facilitar la pràctica laboral a persones en atur

El Consell Comarcal del Baix Ebre desenvolupa el programa Enfeina’t amb l'objectiu de facilitar la pràctica laboral i l’adquisició d’experiència a persones en situació d’atur mitjançant la contractació laboral. A més de l’adquisició de l’experiència laboral, les persones participants també tindran un acompanyament que els facilitarà instruments per assolir la inserció laboral.

El programa s’adreça a persones aturades de llarga durada, que estiguin inscrites a les oficines de Treball del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i que portin un mínim de 12 mesos inscrites, continuats o no, dins d’un període de 18 mesos.

Les contractacions laborals tindran una durada de 12 mesos i les persones contractades tindran una persona tècnica de referència per assolir una millor adaptació al lloc de treball i un reforç competencial durant la contractació laboral per al posterior retorn al mercat laboral.

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha rebut una subvenció per a la realització del projecte de 334.545, 23 euros amb els quals podrà contractar un total d'11 persones. Aquestes hauran d’estar empadronades en algun dels municipis de la comarca a excepció del de Tortosa que té programa propi.

El projecte Enfeina’t està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal - Ministerio de Empleo, Migraciones y Seguridad Social.

 

OFERTES DE TREBALL

La inscripció per participar-hi cal fer-la a l'Oficina de Treball de la Generalitat (OTG) de Tortosa abans de les 15 hores del 24 de gener.  

Administratiu (3)

Auxilliar administratiu (1)

Peons de brigada (3)

Tècnic de turisme (1)

Orientadors laborals (2)

Prospector d'empresa (1)

 

El procés de preselecció dels candidats a cobrir aquests llocs de treball es realitzarà a través de l'Oficina de Treball de la Generalitat a Tortosa (Passeig de Ribera, 25-29).