Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Espai Abraçades, per aprendre i compartir la criança de fills

Imatge
 
Espai Abraçades, per aprendre i compartir la criança de fills

El Servei d'Intervenció Socioeducativa (SIS) del Consell Comarcal del Baix Ebre ha posat en marxa l'Espai Abraçades, un grup d'habilitats parentals adreçat a mares, pares o tutors legals amb infants de 0 a 3 anys.

Es tracta d'un punt de trobada on, amb una periodicitat quinzenal i durant una hora i dos quarts, mares i pares comparteixen i interpreten amb altres famílies el creixement dels seus fills, amb el suport d'un equip de professionals del SIS, experts en psicologia i educació, treball i integració social.

Abraçades és un espai de trobada, acompanyament, joc, socialització i suport a la petita infància i famílies on els professionals del SIS poden donar informació per facilitar la reflexió al voltant de pautes útils que serveixin per escoltar i comprendre el desenvolupament maduratiu i les necessitats de cada infant.

Aquesta iniciativa s'ha posat en marxa a l'Ampolla (vegeu cartell promocional), al Perelló (vegeu cartell promocional) i es preveu dur a terme properament en altres municipis de la comarca del Baix Ebre.