Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Benvinguda de la presidència

Imatge
 
Benvinguda de la presidència
Dades personals

Antoni Gilabert Rodríguez va nàixer a l’Aldea el 1974 i és tècnic electromecànic de professió.  Molt vinculat al teixit associatiu de l’Aldea, és un gran aficionat a la fotografia, fet que el va portar a crear l'Arxiu Històric de l'Aldea i posteriorment publicar un llibre amb 180 fotografies antigues de l’Aldea del s.XX.

Casat, és pare de dos filles, la Laia i la Roser.

Contacta amb el President

Pots contactar amb el president mitjançant el següent formulari.

Agenda

Consulta l'agenda institucional del president del Consell Comarcal del Baix Ebre 

El 19 de juliol de 2023 vaig ser escollit president del Consell Comarcal del Baix Ebre fruit de l’acord de govern a què van arribar Esquerra Republicana de Catalunya-AM i PSC-CP. Un acord que vol potenciar unes polítiques dirigides a tota la ciutadania del Baix Ebre i amb la voluntat de fer de la nostra comarca un referent en temes de  sostenibilitat, turisme, equitat i promoció econòmica.

La nova etapa que enceto ha de ser l’etapa de la suma d’esforços, de la cooperació i de la política per a tots i totes les persones del Baix Ebre. Un territori que està en constant canvi i que ha de tenir  la vocació de liderar la prestació de serveis, base principal de totes les nostres polítiques públiques.

Us convido, també, a que pugueu endinsar-vos en aquesta web, que vol ser un reflex de la transparència de les nostres polítiques i un lloc on trobar tota la informació necessària sempre que ho necessiteu.

Finalment, us proposo que el Consell sigui el fòrum de debat on definim, entre tots i totes, el model de creixement que volem per al Baix Ebre.

 

Cordialment,

Antoni Gilabert
President del Consell Comarcal del Baix Ebre