Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal del Baix Ebre presenta la seva oferta d’activitats dirigides als Casals i Associacions de gent gran de la comarca

Imatge
 
El Consell Comarcal del Baix Ebre presenta la seva oferta d’activitats dirigides als Casals i Associacions de gent gran de la comarca
02/04/2012

Les activitats proposades combinen una part pedagògica, una part formativa i una part lúdica. En aquest sentit, des de l’ens comarcal s’ofereixen xerrades i tallers, visites guiades per algun actiu cultural, històric o turístic de la comarca i la tradicional trobada comarcal de la Gent Gran.

La presentació s’ha realitzat mitjançant una reunió amb el Consell Consultiu de la Gent gran celebrada aquest matí a les instal•lacions de l’ens comarcal. En aquesta ha assistit el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, el president del Consell Consultiu de la Gent Gran, Joan José Carles Mariner, i diferents representants de les associacions de gent gran del Baix Ebre.

El president del Consell Comarcal, ha subratllat que “les diferents activitats proposades per l’ens comarcal compleixen una vessant formativa i lúdica que permetran aprofundir en aquelles matèries i assumptes que més interessen a la gent gran de la nostra comarca”.

En total, el Consell Comarcal ofereix 8 xerrades que analitzen diferents temàtiques com ara la Llei de la Dependència, el Joc com a Eina Educativa, Conceptes Bàsics de Protocol, etc. A part d’aquestes 8, cal destacar que gràcies a un acord amb la Fundació La Caixa, també s’oferirà el taller Despertar amb un Somriure a tots els Casals i Associacions de la gent gran de la comarca.

Pel que fa a les visites guiades, aquestes es realitzaran trimestralment a un municipi de la comarca i tenen per objectiu realitzar activitats que promoguin l’envelliment actiu i saludable i, alhora, que potenciïn una ment activa a través de l’adquisició de coneixements sobre la cultura i la història dels municipis del nostre territori. Per altra banda, la tradicional trobada comarcal dels diferents Casals i Associacions de la gent gran es realitzarà el proper mes de juny.