Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

La Via Verda de la Val de Zafán, reconeguda com un dels millors descobriments turístics per ‘The Guardian’

Imatge
 
La Via Verda de la Val de Zafán, reconeguda com un dels millors descobriments turístics per ‘The Guardian’
04/01/2021

La Via Verda de la Val de Zafán ha estat reconeguda com un dels millors descobriments turístics del 2020 pel diari britànic ‘The Guardian’. L’article, que recull una vintena de destinacions turístiques (la major part de les quals del Regne Unit), sosté que és una de les rutes cicloturístiques més “espectaculars” i “impressionants” de l’Estat. Un reconeixement que el Consell Comarcal del Baix Ebre considera que és fruit de les inversions i actuacions de manteniment que realitza a la Via Verda, entre les quals cal destacar la instal·lació de comptadors, de punts de reparació de bicis o la il·luminació al tram entre Roquetes i Tortosa que s’executarà enguany.

A més, la publicació al diari britànic contribuirà a situar la Via Verda de la Val de Zafán al mapa internacional de rutes cicloturístiques i atreure més visitants, un dels objectius del govern comarcal per fer créixer i desestacionalitzar el turisme al Baix Ebre.

La reconversió de les antigues estacions en bars-restaurants, els túnels, els rius i piscines naturals, així com el paisatge del Parc Natural dels Ports són alguns dels atractius que es destaquen en la publicació que situa el traçat de la Via Verda de la Val de Zafán, entre la Puebla de Híjar i Tortosa, com un dels millors descobriments turístics.