Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Assistència tècnica per a la comercialització dels productes turístics del Baix Ebre a operadors i promotors de turisme

Imatge
 
Assistència tècnica per a la comercialització dels productes turístics del Baix Ebre a operadors i promotors de turisme
Dossier professional de productes turístics

Podeu descarregar-vos el dossier professional de productes turístics del Baix Ebre en la versió preferida:

Què és?

És un programa en el marc del projecte Baix Ebre Avant per donar suport a empreses turístiques per comercialitzar els seus productes.

Aquest conjunt d’accions es van iniciar el 2014, on es va donar assistència tècnica a diferents empreses del territori per a la creació de productes turístics estructurats d’acord amb les especificacions dels mercats de demanda, amb l’objectiu d’activar l’economia i d’incrementar l’ocupació d’aquest sector.

Estudis a nivell internacional demostren que en un futur els turistes descobriran el territori realitzant activitats esportives, culturals i d’oci. Actualment i com a resultat de les sessions esmentades disposem de més de 60 productes, una pinzellada del turisme actiu que les empreses ofereixen als visitants del territori.

Quines accions hem desenvolupat el 2017?
  • Hem creat un dossier dels productes turístics de caràcter divulgatiu destinat a professionals. Aquest dossier està disponible en català, castellà, anglès i francès.
  • Hem contactat amb entitats de promoció turística de referència com l’Agència Catalana de Turisme i amb 40 touroperadors per presentar el dossier.
  • Hem participat en workshops i fires internacionals per donar a conèixer el territori i les activitats que ofereixen, reforçant el paper de les entitats turístiques de la zona.
  • Hem creat una comissió de treball per fer seguiment del projecte.