Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Arranca el curs de formació d’auxiliar d’indústria càrnia al Viver d’Empreses de Camarles

Imatge
 
Arranca el curs de formació d’auxiliar d’indústria càrnia al Viver d’Empreses de Camarles
26/07/2022

Un total de 13 alumnes participen el curs d’auxiliar d’indústria càrnia que s’ha començat a impartir al  Viver d’Empreses Baix Ebre Innova de Camarles. Es tracta d’una formació organitzada pel Consell Comarcal del Baix Ebre, en el marc del projecte Baix Ebre Avant, que està subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i forma part dels programes de suport al desenvolupament local.

Aquesta formació consta de 90 hores teoricopràctiques i 20 hores de pràctiques en empreses per tal de formar-se com a ajudant de carnisseria i xarcuteria i operari d’obrador carni. “El sector de la indústria càrnia necessita treballadors amb formació de manera constant, per això hem programat aquest curs”, ha explicat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura.

Pel que fa al contingut del curs inclou la manipulació d’aliments, seguretat i benestar animal; escorxat i etiquetatge; preparació i conservació de matèries primeres; elaboració bàsica de productes alimentaris; procés d’envasat i empaquetat i atenció al públic.