Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Cinc treballadors s’incorporen a la brigada del Consell Comarcal del Baix Ebre a través del Pla d’Ocupació de la Diputació

Imatge
 
Cinc treballadors s’incorporen a la brigada del Consell Comarcal del Baix Ebre a través del Pla d’Ocupació de la Diputació
13/12/2021

Cinc treballadors s’han incorporat a la brigada de manteniment del Camí Natural Via Verda de la Val de Zafán a través d’un pla d’ocupació impulsat per la Diputació de Tarragona en col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Ebre. L’objectiu d’aquest pla és afavorir la inserció al mercat laboral de les persones en situació d’atur i, alhora, condicionar entorns naturals i urbans dels municipis.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, ha donat la benvinguda als nous treballadors a la institució comarcal. “El Pla d’Ocupació de la Diputació ens permet reforçar la brigada de manteniment del Consell, que entre altres actuacions es fa càrrec del Camí Natural de la Via Verda de la Val de Zafán i a la vegada afavoreix la contractació de persones en situació d’atur”, ha manifestat Faura.

Així, els integrants del Pla d’Ocupació Baix Ebre es dedicaran a la neteja i el desbrossament de camins, el manteniment i la senyalització de la Via Verda i del Camí Natural de l’Ebre, amb l’objectiu de millorar la seguretat de visitants i usuaris.

A més, el personal del pla d’ocupació durà a terme altres actuacions de manteniment a la seu del Consell Comarcal del Baix Ebre, el Viver d’Empreses Baix Ebre Innova i Ebre Terra.

Pel que fa a la durada del pla d’ocupació és de 6 mesos, un període durant el qual els integrants reben formació complementària dirigida a millorar les seues habilitats personals i professionals, així com afavorir la seua posterior intervenció al mercat laboral.