Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

EbreTerra acull una mostra de fotografies de paisatges de les Terres de l'Ebre

EbreTerra acull una mostra de fotografies de paisatges de les Terres de l'Ebre
14/06/2021

La consellera comarcal d'EbreTerra, Laura Fabra, va inaugurar divendres passat l'exposició de fotografies amb el títol 'Capturant les Terres de l'Ebre', organitzada pel grup d'aficionats a la fotografia @instadelterreno, un grup d'instagramers del Delta de l'Ebre. Concretament, s'exposen 28 fotografies de paisatges ebrencs, sobretot del Delta de l'Ebre, dels fotògrafs: Agustí Descarrega, Pili Rius, Francesc Sans, Ivan Solé, Vero Roda, Jordi Casanova i Toni Gilabert.

"Un dels objectius d'EbreTerra és afavorir la promoció i el desenvolupament turístic del Baix Ebre i aquesta mostra de fotos és una manera d'incentivar la ciutadania a descobrir alguns dels tresors del nostre territori que encara no coneixem", ha manifestat Fabra. Durant la pandèmia de la Covid-19 la programació d'EbreTerra ha hagut d'aturar-se, de fet l'espai s'ha convertit en un punt de vacunació, però actualment ja està recuperant l'activitat habitual.

Aquesta és la primera exposició col·lectiva d' @instadelterreno i es podrà visitar al Centre d'Inspiració Turística EbreTerra fins al 30 de setembre. L'horari de visita de l'exposició és de dilluns a divendres de 10.00 a 15.00 hores i, a partir del 21 de juny es podrà visitar de dilluns a diumenge de 10.00 a 17.00 hores.