Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal del Baix Ebre amplia l’horari d’atenció al ciutadà

Imatge
 
El Consell Comarcal del Baix Ebre amplia l’horari d’atenció al ciutadà
05/10/2012

A partir del proper dilluns, l’ens comarcal ampliarà el seu horari d’atenció al públic. D’aquesta manera, i a part de l’horari habitual de dilluns a divendres de 8 a 15hores, el Consell Comarcal del Baix Ebre també estarà a disposició del públic els dilluns a la tarda de 16 a 18h. Així, aquesta modificació d’horari, que entrarà en vigor el proper dia 8 d’octubre, permetrà que els ciutadans puguin realitzar les seves gestions també el dilluns per la tarda.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, ha volgut agrair a treballadors i sindicats l’entesa i la bona predisposició que hi ha hagut al llarg de les negociacions per encaixar la millor forma d’aplicació de la disposició legal d’ampliació horària que ha fixat el govern espanyol. Per a Soler, la nova distribució horària acordada amb els treballadors de l’ens “té l’objectiu de beneficiar directament als ciutadans de la comarca ja que disposaran de més facilitats a l’hora de realitzar les seves gestions”. Alhora, aquesta ampliació horària, segons Soler, “es tradueix amb un gest important dels treballadors de l’ens que coneixen perfectament la situació d’adversitat actual i la necessitat de donar un major servei públic”.

Aquesta matí s’ha realitzat la signatura de l’acord entre els representants dels treballadors laborals i els representants de l’ens comarcal. Tanmateix, aquesta ampliació horària no s’aplicarà a la temporada d’estiu, compresa entre l’1 de juliol i 29 de setembre, i tampoc entre el 15 de desembre i el 8 de gener i durant la Setmana Santa.