Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal del Baix Ebre aporta 3.000€ a la Casa d’Acollida de Càritas

Imatge
 
El Consell Comarcal del Baix Ebre aporta 3.000€ a la Casa d’Acollida de Càritas
24/12/2012

L’ens comarcal del Baix Ebre ha realitzat una nova aportació extraordinària de 3.000€ a la Casa d’Acollida de Càritas Interparroquial de Tortosa. Aquesta aportació s’ha materialitzat en una visita per les instal•lacions de la Casa d’Acollida.

En aquesta han assistit el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, la vicepresidenta d’Atenció a les Persones, Júlia Celma, el vicepresident d’Afers Interns, Joaquim del Pino, el conseller de Turisme, Alfredo Ferré, el director de Càritas Interparroquial de Tortosa i president de la Fundació de la Casa d’Acollida, Lluís Lamote de Grignon, i la Superiora de la Casa d’Acollida, Sor Teresa Andrés.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, ha destacat la funció social i el servei que realitza la Casa d’Acollida. En aquest sentit, Soler ha subratllat que “aquesta aportació econòmica és un exemple clar que les polítiques socials són el pilar fonamental del Consell Comarcal del Baix Ebre”.

Per la seva banda, el president de la Fundació de la Casa d’Acollida, Lluís Lamote de Grignon, ha agraït l’aportació econòmica del Consell Comarcal. Lamote ha apuntat que “les diferents ajudes que es reben són necessàries per poder continuar endavant en el servei que presta la Casa d’Acollida”. En la mateixa línia, Sor Teresa Andrés ha explicat que “l’ajuda del consell comarcal ens permetrà continuar en la tasca d’ajuda a les persones més desafavorides”.

La Fundació Casa d’Acollida acull anualment a més de 1200 transeünts. Al llarg d’aquest any, i en relació a l’anterior, el nombre d’atesos ha disminuït. En aquest sentit, i entre altres serveis, la Casa d’Acollida ha ofert més de 1100 esmorzars, més de 3900 sopars, més de 1200 pernoctacions i més de 5900 entrepans. La Casa d’Acollida també ofereix servei de dutxa, dinar i neteja de roba.

El Consell Comarcal del Baix Ebre i Càritas Interparroquial col•laboren des de l’any 2003. Així, l’ens comarcal aporta anualment 600 a l’entitat per tal d’ajudar als més desafavorits i mantenir la Casa d’Acollida. A l’inici d’aquest any, l’ens comarcal ja va realitzar una aportació econòmica de 5.000€. No obstant, tenint en compte la conjuntura econòmica, des del Consell Comarcal s’ha volgut realitzar una nova aportació de 3.000€ de cara a l’any 2013.