Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal del Baix Ebre aporta 5.000€ a la Fundació de la Casa d’Acollida de Càritas

Imatge
 
El Consell Comarcal del Baix Ebre aporta 5.000€ a la Fundació de la Casa d’Acollida de Càritas
20/02/2012

Amb l’objectiu d’ajudar als més desafavorits, el Consell Comarcal del Baix Ebre ha entregat un xec de 5000€ a la Fundació de la Casa d’Acollida de Càritas. L’entrega del xec s’ha realitzat aquest matí en un acte a la seu de l’ens comarcal. En aquest, han assistit el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, el president de la Fundació de la Casa d’Acollida, Lluís Lamote de Grignon, i la Suprema de la Casa d’Acollida, Sor Teresa Andrés.

En el transcurs de l’acte, el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, ha destacat la tasca que està realitzant la Casa d’Acollida en l’actual context econòmic. Per aquest motiu, Soler ha manifestat que “atesa la conjuntura actual, des del Consell Comarcal, hem volgut realitzar un esforç addicional per tal d’ajudar a la ciutadania que no disposa de recursos”. En aquets sentit, Soler s’ha mostrat confiat en què Càritas “canalitzarà eficientment aquests recursos públics i donarà resposta als més necessitats”.

Per la seva banda, el president de la Fundació de la Casa d’Acollida, Lluís Lamote de Grignon, ha agraït l’aportació econòmica del Consell Comarcal. D’aquesta manera, Lamote de Grignon ha apuntat que “amb l’aportació del Consell Comarcal podrem arribar i ajudar als que menys tenen”. Finalment, Sor Teresa Andrés, ha destacat que “durant els últims anys s’ha incrementat la quantitat total dels serveis que ofereix la Casa d’Acollida”.

La Fundació Casa d’Acollida acull anualment a més de 1500 transeünts. Al llarg d’aquest any s’ha augmentat el nombre d’atesos. En aquest sentit, i entre altres serveis, la Casa d’Acollida ha ofert més de 1500 esmorzars, més de 3900 sopars, més de 1600 llits per a dormir i més de 4100 entrepans. La Casa d’Acollida també ofereix servei de dutxa, dinar i neteja de roba.

El Consell Comarcal del Baix Ebre i Càritas Interparroquial col•laboren des de l’any 2003. Així, l’ens comarcal aporta anualment 600 a l’entitat per tal d’ajudar als més desafavorits i mantenir la Casa d’Acollida. No obstant, aquest any i tenint en compte l’actual context, des del Consell Comarcal s’ha volgut realitzar una aportació extraordinària de 5000€. Aquesta actuació s’emmarca en l’èmfasi que realitza el Consell Comarcal del Baix Ebre en les polítiques socials.